Kingston Uni

Ja, hva skal jeg skrive da? Vell, jeg kan jo bgynne med at på lørdag tok gjengen her, The J2 Crew, en tur på byen. Vi koste oss, i gjengen her så er jeg visst "the responsible" one, og er mama-bear. Ja...så da vi var ute klarte en av gutta å bli liiiitt for full, så jeg, med mine 13 cm høye sko, måtte dra tidligere for å få han hjem, enda han ikke ville, men med litt hjelp fra en annen roomie så klarte vi å få han i sengs, man kan si han var litt klein dagen etter. Og ikke nok med det, igår så dro vi også ut, på en av europas største utesteder, visstnok, Oceana. Det var veldig gøy der, men nothing impressive, helt ok. Igår så var det også en grill-samling her i gården som gavoss muligheter til å bli kjent med andre som bor rundt i leilighetene.
Selv om engelsken min er nok så god så føler jeg at jeg ikke kan noen ting, jeg blir så nervøs når jeg skal snakke med noen herfra, og så må jeg konsentrere meg når de snakker fort, med aksangen og masse slæng. Wuæ, jeg klikker snart. Så derfor er det ganske deilig at jeg i ny og ne støter bordi andre nordmenn.

Idag så var det første skoledag, eller induction som det så fint heter, så vi hilste på lærne og fikk en kjapp briefing på hva vi skal gå gjennom i fagene. Og om jeg gleder meg! Psykologien høres spennde ut, vi skal lære om hvorfor mennesker oppfører seg som de gjør og se hvordan hjernen fungerer. Det blir kult. 
Og kriminologien, wow! Det virker bare super gøy! Jeg gleder meg såå mye, selv om det blir mye engelske lover og greier, men jeg lærer meg det. 

Ok, det var en kjapp oppsumering av alt jeg har gjort i helgen. 

 
This is for you, el Chados! 
Homemade genser, "People think I'm a mexican"
Det er også ganske morsomt, fordi Sorayya sa plutselig at jeg ligner på Salma Hayek, som spiller Frida Kahlo i filmen om Frida Kahlo. Og det er jo ikke akkurat første gang jeg hører det, at jeg ligner på Kahlo altså, haha.


  Salma Hayek as Frida Kahlo
Peace!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits