Tenkepause

Jeg har hatt ganske mye tenke tid de to siste dagene. Jeg har ikke hatt noen å konversere med sånn face to face at any time, og jeg griper hver eneste skype mulighet jeg får! 
Poenget mitt er at siden jeg har så mye tenkepause så kommer jeg på undersnodige ting som bare går opp for meg, som et lys, og det er vannvittig deilig å vite at jeg, selv om det har vært vondt for meg til tider, så har jeg vunnet og ikke minst fått bedre muligheter ved å miste visse personer i livet mitt. Ikke nødvendigvis mistet heller, men ja. Selv jeg skjønner ikke, f. eks forelskelser som har gått over etter lange perioder, så har jeg funnet ut i ettertid at jeg har ikke tapt noen ting ved å ikke la meg go with the flow, men jeg har bare blitt mere moden, mere bevisst? 
For disse personene som jeg har mistet har jeg i senere tid funnet ut av, at er løynere, utro, falske, og mennesker som jeg dømte ut ifra første inntrykket mitt som jeg trodde var alt dette har nå vist seg og bli noen av mine beste venner! Takk Gud at vi vokser og utvikler oss!!!!

Jeg har ikke bare vokst og blitt mere moden med årene, men mere jordnær om jeg kan skrive det sånn, det er liksom ikke like mye "jordiske" ting som er like viktig som de en gang var, og sånn skal jeg holde det, for ellers vil jeg jo ende opp som en maskin av storbyen. 

Idag kommer Albana til Kingston, hun har nok ikke tid før imorgen eller mandag til å møte meg, så dagen idag vil jeg rett og slett bare bruke til å slappe helt av (jeg vet det er 3. gangen jeg sier jeg skal det, men har ikke hatt tid) lese en av bøkene jeg kjøpte igår, tegne litt, kanskje skrive et postkort til Norge. 

I've also desided to get a tattoo, or?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits