Flat-mates

Jeg har bodd alene i hele leiligheten i to dager-isj, det har selvfølgelig vært utrolig deilig, men så kom det to gutter, først hadde jeg hverken hørt eller sett noe til de, men igår, da jeg først hørte skikkelig r'n'b musikk fra badet OG mitt
VERSTE mareritt har blitt til. Toalettene, hvorfor er gutter så ekle? Må de liksom sprute rundt seg når de tisser! Når de vet at det er flere enn dem selv som skal bo der syns jeg liksom de kan ta litt hensyn, spesielt når det er jenter som også skal bo med de, det er vi som må vaske det bort selv for å kunne sette oss ned! ÆSJ! 

Noe annet jeg la merke til her i England, eller kanskje det bare er fordi det er en storby (Ikke som Larvik), at når det kommer til høffligheten så er det ikke helt likt Norge. F.eks, jeg trenger ikke spørre om å få sette meg på det ledige sete ved siden av en person som jeg ville gjort helt automatisk i Norge. 

En ting som også stresser meg litt, jeg har enda ikke spist frokost idag, og klokka er allerede ett eller noe, jeg vil gjerne spise brød idag, en vanlig frokost for en gangs skyld, men jeg har ikke noe ostehøvel, HVORDAN GJØR DISSE MENNESKENE DET!?

Sånn til sist før jeg går i den store verden og skal lage meg frokost og kanskje risikere å møte på mine flat-mates så har jeg tenkt litt på mennesker som har bodd lenge i en storby, de blir så fort mekaniserte, livet blit liksom en rutine, det skal jeg absolutt ikke la skje med meg, jeg har for mange drømmer enda som holder meg i gang, og så snart livet begynner å ligne en rutine, skal jeg lage kriseplaner for å bryte dette mønsteret!!
F. eks har jeg begynt å ta noen yoga øvelser for å slappe av i kroppen før jeg legger meg, musikk jeg hittil har brukt:
Golden- Late night Alumni,
This is why - Late night Alumni,
The XX - Intro (long version),
When I grow up - Fever ray,
Keep the streets empty for me - Fever Ray,
Concrete Walls - Fever Ray,
Mercy Street - Fever Ray,
Dame De Lotus - Emilie Simon,
Eyes on Fire - Blue Foundation,
Distant Dream - Blue Foundtation  Noen andre som har noen fine forslag? 

Peace!!  

3 kommentarer

M

16.sep.2011 kl.20:38

hvorfor studerer du der? hva ska du bli?

16.sep.2011 kl.20:47

Being in england, you should write it in english

Grethe Marita

16.sep.2011 kl.22:23

M: Jeg studerer her fordi i Norge så kan jeg ikke ta de to emnene sammen, altså psykologi og kriminologi, pluss at jeg ville reise litt vekk...begynte å bli rastløs!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits