Dager gammelt innlegg

Kingston Citizen!

Etter en lang natt og mye stress så sitter jeg endelig på det nye rommet. Jeg kom vell frem rundt 11-12 tiden, eller før det til og med, men som vanlig så stresser mamma og stoler ikke på mine kunnskaper, enda jeg har ganske så god forståelse om jeg får si det selv, haha. Men seriøst, jeg er flink. Og viktigst, mener jeg, jeg stresser ikke bare fordi vi må rekke toget, som for så vidt gikk hvert femtende minutt. 
De gikk langt om lenge og lenger enn langt?
Så når vi endelig var framme på siste stopp etter å ha mistet det første flytoget (fordi jeg klarte å presse inn bankkortet mitt inn der billetten kommer ut), og så etter flyturen tatt to tog (og det ar ikke bare bare med tre tjue kilos kofferter, og to ti kilos hånd bagasje på to svake damer). Hendene mine er helt røde og skulle tro jeg har drevet på med hardt manne arbeid i hele dag, eller hvertfall halve dagen. Og etter tog turene tok vi taxi og svett og ekle så kom vi endelig frem til mitt nok så koselige rom. Og neida, vi satt oss ikke ned og pustet ut, men tømte alle koffertene og satte alt på plass, så jeg har ?egentlig? ikke mer å gjøre, for etter at vi hadde ordnet alt så dro vi på en shoppingrunde og kjøpte inn det meste av nødvendigheter. For første gang i livet mitt har jeg eid krus, kopper, og eget vaskepulver!!!! Jeg er målløs.
    Men ikke bli skuffet kjære godtfolk i Norge! Jeg shoppet selvfølgelig litt kleder til meg selv også. Det ble Primark i dag siden det ligger sånn så å si rett rundt hjørnet, ganske allright! Det ble to topper, en singlet og en paraply. Ja, man må jo ha det her i det regnfulle England.
    Så nå har  jeg  egentlig bare sittet her ved skrivebordet og lest gjennom en scrap book Ilda gav meg, må innrømme det har blitt både latter og tårer, gjerne på en gang. Sitter og ser på gamle bilder av oss da vi var små, bilderammen jeg fikk av Frida er rett foran meg og brevene fra Genc ligger rett ved siden av. Jeg har ikke nett akkurat nu, men tror jeg fikser det i løpet av kvelden, så da benytter jeg Word så lenge. 
    Planene i morgen er rett og slett å reise inn til byen, så mamma får shoppet litt fra seg, så skal jeg egentlig bare det, skal lete etter sko. Jeg er den første som flyttet inn i leiligheten, så gru-gleder meg til å møte de andre, samtidig som at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre alene her til de er kommet eller til jeg har fått meg venner. Jeg får vell sette meg på Starbucks.
Peace!

Så, ja, igår var mamma og meg på shopping i storbyen. Har endelig fått kjøpt meg en vinterjakke, det ble ikke h&m, men topshop, veldig fornøyd, har kjøpt litt av hvert, men mest så kikket vi bare, så etter sko, men fant ingen som var perfekte! Jeg tror nok at 
jeg er litt rar om dagen, tenker så økonomiskt og tenker at jeg må prioritere! Før prioriterte jeg i klær! Neida, smart kalles det!  
Etter at vi kom hjem spiste vi på Little Italy, 3 retters, og FOR EN  IS! 

Idag fulgte jeg mamma til togstasjonen, nå er jeg hvertfall godt kjent med rutene og navn osv. Jeg tok meg en tur til biblioteket på skolen og fikset internettet, så etter litt internetting så har jeg vært i byen frem til nå, sett litt rundt, handlet det nødvendige.


Utsikten fra rommet mitt, fra det vinduet du ser under!


My room, ikke helt ferdig ryddet, et tidlig bilde! God madrass i det minste!


Rett utenfor der jeg bor, jeg bor i en inngang som ligger akkurat utenfor bilde til venstre.


En av de to togstasjonene i byen (som jeg vet om), dette er da selvfølgelig den som ligger lengst unna der jeg bor, men de rutene jeg har tatt hittil har bare gått herfraQ

Jepp, et ganske så allright område. Som jeg sa så var jeg og handlet inn mere av nødvendigheter, har kjøpt stekepanne, rettetang og andre morsomheter. Kjøpte da også en kartong vin, i dagligvarebutikken. Ahh, ikke værst.

Uansett, nå er planen rett og slett å bare farge håret mitt igjen, for nå er det rosa mere lolipop-isj. Og så tar jeg meg en laaaang dusj og bare slægern, slapper av, håper på at noen ringer meg på skype!

Info til dere som er interesert: 
Mob: +44 07535566556
Adr: Kingston University
       Middle Mill Hall, Room No MM-J2A
       Portland Road
       
Kingston Upon Thames, England
       
KT1 2SJ
       
(Jeg vet det er evig langt)
Skype: Grethe Marita Ayala Pettersen (som facebook)

Ja, er det noe mere noen lurer på, så er det jo egentlig bare å si ifra, rett og slett! 

Peace!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits