Tre dager igjen!

I skrivende stund har jeg akkurat våknet og tatt meg en dusj fra en ganske random kveld!, Dette slo selvfølgelig ikke mandag, for mandag var helt på hode. Men igår var ganske nært! Vi var over alt! Jeg og Mikaela ble fotografert av Sara, helt ulik stil på oss altså! Men likevell, det var litt artig! Gleder meg til å se bildene!
Uasett, dette er altså siste dagen min i Vestfold! Jeg reiser til Oslo på Søndag og på tirsdags morgen veldig tidlig morgen, så letter flyet mitt mot en ny start! Nye mennesker, nytt  lit rett og slett. Og om jeg har sommerfugler i magen, ja, alt for mange! 

Idag er det tre dager til avreise! 

Gleder meg helt sykt mye!

Peace!

Én kommentar

Anna (sopran i Nanset tensing)

10.sep.2011 kl.13:05

Lykke til på nytt sted, Grethe! Håper du kommer til å trives der du skal :)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits