7 days left

Dritt vær, jeg blir nesten deprimert av dette været! Regn og vind som blåser deg over ende!!!Q Men ok. Jeg føler meg virkelig inspirert idag, helt utslitt, uten noe krefter igjen, men masse inspirasjon, men igjen, uten noe aning om hvor jeg skal putte den inspirasjonen! Hm...

Idag var jeg og sa hade til Ranjan! Min lille hipster <3 Haha, jeg kommer virkelig til å savne deg kleine café besøkene! Men sånn er nå det, vi får ha noen når du besøker meg!
Igår var crazy...jeg jobbet til åtte, så ble jeg stuck i Larvik for å gjøre noen ærender, da jeg trodde jeg endelig kunne dra hjem, legge meg i min digge varme seng, da ble jeg overtalt for å komme til Sandefjord. Og om jeg ikke angrer i det hele tatt. Det var så gøy, møtte en gjeng gerne folk, helt spør. Amerikanere! Vi koste oss,  satt på Dirty Nelly, mista den siste bussen hjem, vi vandret rundt i Sandefjord da Dirty Nelly var stengt, og så satt vi oss i en random hage eller noe og sendte flaska rundt! Åh soo fun. En av de og meg, vi brøyt oss inn i en random båt fordi det begynte å regne. Jeg har aldri vært så tilfeldig før i hele mitt liv. Så skulle vi liksom hjem, da skulle absolutt en av de følge oss hjem fordi vi ikke kunne dra alene. Og han skulle liksom tilbake til hotellet alene, pst, han sov over. Haha...Disse folkene er fra bandet The Delta Saints. Desverre fikk jeg ikke muligheten til å høre de da de spilte på DN men på opptakene er de flinke! 

BTW, 7 days left. Jeg gleder meg så mye, jeg skal flytte til London, The UK, Great Brittain. Damn... Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits