Nedtelling

Idag er det  ni dager til jeg reiser! Nei, til jeg flytter faktisk! Jeg gleder meg, jeg gleder meg til å starte på nytt. Og jeg håper på et godt opphold, hvem vet, kanskje jeg blir lenger enn studie årene? Vi får se hvordan det går.


Jeg er helt full booket hele uken, jeg vet ikke hvordan jeg skal få til alle avtalene. Men jeg har gjort det slik at jeg er med to om dagen, på en måte. Haha. For dere som vil henge eller ta en kaffe eller noe slikt her er planene mine. 

Uke 36
Mandag: Kaffe med Kari - Jobb til åtte
Tirsdag: Shoot med Dilman - Kaffe med Nico Ranjan - Skien
Onsdag: Skien - Hjem 
Torsdag: Shoot med Sara - Ut med Micake og muligens Ilda
Fredag: Holdt av for Ilda, men om neon vil er jeg åpen for et café besøk for å si hade
Lørdag: Samme som Fredagen 
Søndag: Samme igjen - Oslo
Mandag: Være med David, Lena og Oliver Lisandro

Flyet mitt letter 07: 20
Jeg er framme rundt ni-tiden og regner med å være framme på skolen noen timer senere enn det igjen!  Det er så deilig i England! For det går jo busser, tog, trikk osv hele tiden. Digg. Siden dette er den siste helgen min i Larvik, i den byen jeg nå etter ti år kaller min hjemby, så tar jeg og feirer med et glass Baylies med is.  
Photo: We<3it

Peace!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits