Fotoshoot: Sara Nilsen, Jenifers body?

Jeg sa galskapen skulle ut den dagen! Jeg er veldig fornøyd med bildene! Og jeg liker å ha scener når jeg tar bilder, ikke bare, åh, da pynter vi oss og tar bilder. Jeg liker denne hobbyen! Har to ganger til planlagt før jeg drar. Woho! Men Sara, du er rå, takk for at du gidder! 

Hår og makeup: Meg selv
Fotoredigering: Meg selvPhoto: Grethe M Pettersen (Privat)

Peace!

2 kommentarer

Sara Asia'h

02.sep.2011 kl.23:24

Det ble sykt bra bilder egentlig da, jeg er storfornøyd selv ; ) Jeg gidder alltid jeg vettu : ) )

Hanne

10.sep.2011 kl.12:58

Du er helt rå på bilder, Grethe! Masse lykke til i London, det er en av favorittbyene mine, så mulig jeg skal til London i høst. I såfall må vi treffes også må du vise meg alle de kule stedene ;) Stor klem fra Hanne

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits