Melankoli

Jeg har egentlig ikke så mye å tilføye idag. jegføler meg vettskremt. Igår var flybilletten min i boks og jeg tenker at nå er det faktisk ingen vei tilbake. Jeg har betalt depositum for rommet og jeg trenger egentlig bar å pakke så er det bare å sette seg og vente.Ikke nok med det, men følelsesmessig er livet mitt snudd helt på hodet. Jeg føler for å bare sitte sammenkrøpet i soffaen. Jeg er på gråten, men jeg gråter ikke. Jeg spiser ikke, jeg bare vandrer rundt. Jeg takler ikke mere. 
Du vet når du holder ting inni deg for lenge, så gjør du det med alt egentlig. Alt du burde konfrontert alle problemer og uretferdigheter, til slutt så vil det renne over. Komme til bristepunktet. Jeg har mareritt som er helt utenkelig ekle og jeg vil rett og slett ikke sove for jeg vet at fordi jeg ikke har gjort noe med det tidligere, så vil jeg få mareritt om det. Jeg skal ut i den store verden og en av tingene jeg skal studere er psykologi. Jeg trenger en psykolog, men jeg klarer ikke snakke med en fremmed, jeg klarer ikke snakke med en nær venn engang, hvordan skal det gå med meg? Jeg kommer til å knekke helt sammen og ende opp med en eller annen diagnotisert forstyrrelse som gjør at jeg ikke kan være for meg selv, og da kommer jeg til å ende opp i en situasjon som jeg hater, og det er å måtte ha noen over meg som kontrolerer hver minste bevegelse jeg gjør. Jeg trenger rom, men det jeg har treng er også gode forbilder, sunne forbilder, forbilder som har vært verdt å se opp til og som jeg har kunnet kommet til å snakke med. Men akk så. 
Det er som en venninne av meg sa igår, det er rart at mennesker som oss, som aldri gjør noe galt omtrent, og som ikke er sluts, bitches osv og som jobber hardt for å klare de mål vi setter og fakktisk strever, det er alltid mennesker som oss som opplever alt sånn dritt, og de som er helt motsatt av oss, de får alt servert i fangetfra dag en. 
Men det var ingen som sa at livet var retferdig!
 
Photo: Frida M. EliassenPeace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits