En siste gang

Jeg liker å ta bilder, og idag så har jeg vært litt 70-talls inspirert egentlig, kjøpe den engelske september utgaven av ELLE og vell, jeg får jo masse inspirasjon og motivasjon derfra! Jeg var forresten også å hentet eksamensoppgaven min forrige uke, og jeg har ikke oppdatert fordi jeg har vært i Oslo i en uke! Det har vært alt, både vilt og koselig og jeg kommer til å savne venner som jeg så for siste gang der, jeg kommer til å savne broren min, forloveden og den lille nevøen min. Det kommer til å bli super rart!!!

Men jeg måtte jo reise inn en siste gang og kose meg i hovedstaden og ta utallige café-besøk og leve livet før jeg tar å reiser og fortsetter med nye mennesker i en annen hovedstad!


Photo: Privat

Peace!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits