Shoot, Ilda

Idag var siste dag på jobben, sånn offesielt! Jeg kommer til å savne B-young gjengen. Alle jentene som slutten rett før meg, og jentene som begynte etter dem. Dere er bra jenter!

På søndag hadde jeg Ilda på besøk, vi tok bilder som vi har gjort SÅ mange ganger tidligere, og av alle gangene er det denne shooten jeg har vært mest fornøyd med. Jeg prøvde å sminke henne litt i 40-talls stil, og fikse håret hennes i samme stil, sånn typ Pearl Harbour style, filmen altså! Syns Ilda kledde det veldig godt, og tross det dårlige lyset vi hadde så ble det bra bilder! 

Photo: Privat

Peace!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits