skriblerier

Det begynner sakte å gå opp for meg nå, jeg skal flytte. Folk begynner å ville ta en siste caffe-date, og da innser jeg at det er faktisk ikke lenge til jeg ikke har de jeg er glade i lett tilgjengelig, i nærheten! Hva skulle jeg gjort uten internett, men jeg kan ikke få en klem via internett! Alt jeg kan få er en poke. Damn. Jeg kommer til å føle meg ensom, kommer til å ...få mange fine venner som snakker britisk, og jeg kommer til å kose meg som bare det og ingen som kan mase på meg ...ååååh, så fint jeg kommer til å få det. Haha, men ja, selvfølgelig vil jeg savne folk. Ilda, Kari, Frida, Angel, Aidasus, Jentene på jobben, Chadi og dere andre freakshows, Ranjan...alle som har vært her for meg, og alle som faktisk har brukt tiden sin med meg. 

Jeg har hatt en fin sommer, fine folk! Har lært meg å kjenne. Har gjort et forsøk på å bli fit, det gikk ikke, jeg har ikke gitt opp så det er sagt, men det gikk ikke over sommeren! Samme det! Jeg trener, og jeg syns det er super deilig å føle at jeg har mere energi til overs og at jeg er mere våken. Jeg er blitt rene A mennesket! Jeg står opp åtte helt av meg selv, gjort det i hele sommer. Og jeg...jeg tar bilder-

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits