FLoser, movin' to London

Festen ble mislykket! Jeg tenkte ikke så mange kom, men i det minste at folk sa ifra, men det gjorde jo ingen, tre stk som sa ifra. Q Heldig! Jeg følte meg som en loner, men heldigvis så kom noen, og det er jeg glad for, selv om det ble litt greier med noen og folk stakk tidlig! Det var ikke party stemning og jeg vet egentlig ikke helt hva som skjedde eller hva grunnen var. Suger. Jaja...følte meg som en taper.
Uansett hvordan det gikk så hadde jeg det hvertfall koselig når det roet seg osv, selv om jeg var en elendig host så ble folk, utrolig!

Når det kommer til fremtidsplaner og grunnen til at jeg hadde en liten sammenkomst er jo som mange vet at jeg flytter til England. London nærmere bestemt. Jeg skal gå på skole der, og blir der først 3 år, og når jeg er ferdig med Bachelor, så ser jeg ann om jeg ikke tar mastergraden i USA, hjemme eller bare blir i London. Uansett hva som skjer så blir jeg hvertfall ikke i Larvik, Vestfold, Norge i første omgang. Larvik hadde jeg aldri blitt i uansett. Selv om jeg kommer til å savne det jeg har hatt her. Den fine byen som ligger i en eneste stor bakke. Byen som jeg har bodd i så lenge jeg kan huske. Kom hit i 1999 fra Paraguay og begynte på barneskolen, så ungdomskolen, og så dro jeg til Sandefjord. Selv om Larvik har vært et bra sted å bo, så er jeg lei og jeg har trukket meg vekk for hver periode jeg har intatt i livet mitt. Men selvfølgelig ser jeg fram til å besøke kjente og nære i feriene!

For dere som lurer så flyr jeg den 13 eller 14, det er planen hvertfall. Gleder meg veldig!

Peace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits