Rart humør

Jeg sitter nå og tenker litt for meg selv. Det er rart. Mandag var det mange venner som begynte på skole. Altså første skoledag på det som senere skal skaffe penger på bordet. Jeg jobber fortsatt og henger bare og venter selvfølgelig, jeg reiser, flytter til England, London, Kingston om nøyaktig 3 uker og 3 dager, den 13 september. Skolen starter den 17 og jeg gleder meg som en unge!

Selv om det ikke er lenge til jeg er et sted der jeg ikke kjenner noen og må starte helt på nytt, få nye venner osv osv, så  har jeg også en sånn dag der jeg føler jeg ikke har venner her hvor jeg kjenner mange, mange flere enn i England. Jeg bare sitter her og venter på at folk skal svare, eller komme, men ingenting skjer! SUCKS! Men ja ja, så lenge de som kommer faktisk kommer så er jeg happy!

Jeg er i et rart humøt idag! Jeg får vell bare vente å se! Imorgen skal jeg uansett kose meg med Ilda.

Peace!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits