Photoshoot-gal sommer

Tidlig på morgener, eller nå er det ikke tidlig lenger, men når jeg akkurat har stått opp så blir jeg veldig følsom, eller more sensitive, Jeg sitter å får tårer i øynene av Kings of Leon - Pyro musikkvideoen. Det skjer med meg hele tiden. HVER MORGEN! Haha... jeg ler av meg selv på grunn av det! 

Uansett, her er noen bilder fra en annen photoshoot i helgen, med yasmin og Reem, sisters. Det ble mest bilder hver for seg, men jeg er fornøyd. Denne gangen har ikke jeg stått bak sminken eller noe av stylingen, tok bare bilder. Men jeg liker å ta bilder. Det er ikke det jeg vil resten av livet, om jeg skulle levd av fotografi så måtte det vært mer kunstneriske bilder, mere fantasi, mere meg som kommer til utrykk. Men jeg stiller gjerne opp når venner spør om jeg kan, selvfølgelig!2 kommentarer

Celia

15.aug.2011 kl.13:37

Kjempe fine bilder! :-)

ginaglaso

15.aug.2011 kl.14:27

sv: thankuu :D

likte bildan!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits