Drømmer

Jeg merker at mer og mer for hver dag så blir jeg bare mere oppslukt av den verden jeg føler jeg ikke tilhører. Jeg elsker å lese om mote, men jeg har aldri følt at jeg kan tilhøre eller ha noe å si i den verden. Men jeg elsker den. Jeg elsker klær, mote, måten man kan bruke kunsten i den. Jeg har så lyst til å gjøre noe permanent, men samtidig så vil jeg ikke kaste bort den drømmen min om å bli psykolog. Så jeg får ha mote og blogging på siden. Og når jeg blir ferdigutdannet og får jobb, da vil jeg faktisk få råd til klærne og skoene jeg vil ha som er alt for dyre for en fattig student som meg.

Annet som jeg tenker på akkurat nå er at jeg vil ha en ny header. Jeg vet jeg har nevnt det tidligere, men er det ingen som kan gi noen tips, med tanke på at mine kunnskaper for å kunne lage en stopper på paint, og det blir kanskje ikke så lekkert. Den nåværende headeren er to år gammel om ikke mere, og jeg er litt sånn passe lei. Den laget jeg på paint, og jeg syns den er kjip.
Så var det sko, jeg trenger nye sko, gjerne sorte eller mørkebrune, noen sko jeg kan bruke til det meste, hverdagssko. Og gjerne noen som er gode å gå i. Kom med tips.

Gleder meg også veldig til å møte Ranjan! Kaffe på G, og det blir kos, sitte i sola på en cafe og prate. Mest sansynlig kommer jeg til å ta meg av praten, haha, det pleier å være sånn.

Peace!

Photo: We<3it.com


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits