Støv på hjernen

Det er tredje dagen min på jobb på de to ukene jeg kommer til å jobbe hver dag! På lørsdag startet egentlig denne tørken av folk, hvor blir det av alle de shopping gale turistene og byborgerne som alltid er her ellers??!!!! Det var så stille da, og det har vært stille hver dag etter klokka fire ca. Jeg har ryddet hele butikken helt perfekt, jeg støvsuger og gjør til og med de kaotiske salgsstativene perfekte! Så hva gjør man når det er absolutt helt tomt for oppgaver å gjøre i en butikk! Kun fantasien setter grenser. Det jeg gjorde på lørdag var å teste nye øyeskyggen min, jeg så ut som en drag eller en geisha! Fikk ikke helt bestemt meg. Haha. På mandag så begynte jeg å tegne litt, kisse og planlegge de neste photoshootene med folk.
Igår jobbet jeg heldigvis tidlig og idag så bestemte jeg meg for å blogge. Selv om det er litt ulovlig! Men til mitt forsvar, det er absolutt ingen i butikken og jeg har ryddet alt helt perfekt! Jeg har støvsugd og vasket speilene! FYI! Når støvet flyr overalt og du får det i munnen er det som om du tar en munnfull. Sykt nasty! Er glad jeg ikke har støvallergi.

Men nå har jeg flydd litt fram og tilbake fra pc'n og butikken og gjort litt av hvert, så poenget med dette innlegget er at jeg trenger hjelp til valg av farge! Jeg vet ikke hvilken farge jeg vil ha denne genserene i!
Den er så fin, og jeg bestemte meg for at nå skal jeg kjøpe den, bestiller den fra USA, Americanapparel.com. Det går også ann å bestille den fra England, men da er den dyrere, og fra USA er det fri frakt akkurat nå, fordi den har vært så populær.
Hvilken farge ser best ut?

Peace!

5 kommentarer

solfrid

10.aug.2011 kl.19:42

hvit synes jeg :)

Xiaoting

10.aug.2011 kl.19:55

ROSA FOR HELVETE

Vanja

10.aug.2011 kl.22:07

Rosa ;)

Grethe Marita

10.aug.2011 kl.22:34

Ok, to for rosa, en hvit og ingen svart? Fra starten av var det rosa jeg ville ha, men så ble jeg usikker?

Ilda!

10.aug.2011 kl.22:35

Svart!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits