Dårlig altmulig-dag

Jeg skal virkelig satse alt fremover når det gjelder treningen. Jeg merker jeg blir lei meg når jeg ser i speilet! That's not cool, man. Jeg rett og slett føler meg tjukk, eller ikke tjukk, men jah, det er vanskelig å forklare. For mye!
Jeg har også lyst til å kunne føle meg vell i hva som helst av klær! Jeg hater å ha en dårlig dag! Det er det dette handler om, tror jeg! At jeg ser stygg ut! Håret mitt, klærne alt! Bortsett fra sminken, haha, sminken er jeg fornøyd med!

Jeg får lyst til å skifte pg skifte klær men det er ikke så lett når klærne mine ikke er her, og har lyst til å gjøre noe med håret mitt så det blir fint, så jeg tror egentlig at jeg drar å klipper meg etterpå. Og så vil jeg ahh, jeg vet ikke. Jeg tror egentlig jeg bare må slappe av idag med den dårlig energien fordi nå som jeg har penger kan jeg jo gjøre ting, og så kan det hende jeg angrer. Så jeg lener meg bare tilbake og nyter dagene på vegne av alle de som føler seg ekstra vakre idag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits