Hverdagspost

Idag er jeg i et rart humør, tror ikke noen andre legger merke til det. Ilda la hvertfall ikke merke til det. Jeg har bare ikke vært meg selv. Jeg vet ikke. Kanskje jeg begynner å bli utbrent. Jeg har hatt fri idag, så idag skal jeg trene for harde livet. Fra seks til halv sju så skal jeg bare trene styrke, så er det zumba, etter det er det en time med yoga. Og idag skal Yogaen virkelig få ta fatt i kroppen min. Jeg trenger å forsvinne litt, jeg trenger å få lov til å være litt for meg selv, i hodet mitt. Jeg har ikke akkurat fått mulighet til å gjøre som jeg vil, søndagen som skulle være min dag ble ikke akkurat som jeg ville, eller rettere sagt, den ble alle andre sin søndag. Jeg stresset rundt som vanlig, var på stranda med Aida, og så var jeg på spenst, men spenst er en del av min i hver dag. Jeg skal klare å nå målet mitt, jeg skal bli fit, jeg vil være konfortabel med meg selv. 

Noen ganger så kan folk ha det sånn at de føler de forsvinner. Liksom bare ikke har noe å holde tak i. I det siste har jeg lagt merke til at de tingene som jeg pleide å kunne holde taket i, ikke lenger er i rekkevidde og jeg bare failer. Eller ting rundt meg raser og jeg merker mer og mer at jeg ikke burde distansert meg fra det som kunne gi meg en form for trygghet. Og jeg føler at dette ikke bare gjelder meg, men andre rundt meg, norge, småting som har skjedd i det siste. Jeg skulle ønske jeg kunne være den tryggheten for noen, men det er jeg jo ikke, og jeg skulle ønske jeg hadde den tryggheten hos noen. Ting skal alltid være så komplisert. Vi er så små og blir så hjelpeløse og alt skal være s kompliser og alt er bare teit, det er ikke sant at alt ordner seg for snille jenter!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits