Barnepass, solskinskamera

Det er ikke ofte jeg er så hyppig på disse blogginleggene, men sitter nu barnevakt for Nina Eline, og nok en gang er jeg overbevist om at barn ikke er noe for meg. Selv om Nina må være den snilleste ungen jeg har vært borti! Blir bare så sliten fordi jeg ikke er vant til å holde øye med noen absolutt hele tiden, og trille en vogn, det er tyngre enn det ser ut til!
Bortsett fra jobb, stranda i sånn en time for å dukke hodet s dra igjen så har jeg egentlig passet på Nina resten av dagen. Og siden sola skinte og jeg tilfeldigvis hadde kamera i sekken tok vi like gjerne noen bilder! Det er virkelig ikke noe stress å passe på hun her! Lille linselusa.


Dette må være det herligste bildet, se på den lille handa da!!!


Dette bilde må være det kuleste! You know, just chillin'.

 




I'm talking to you! Ganstah kid!!


Photo: Privat

Peace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits