Min sommer i "I used to be fat"

Ok bro, jeg har begynt å trene. Har trent hver dag omtrent, bortsett fra da jeg var på slottsfjell og onsdagen før fordi jeg hadde feber. Men jeg er tilbake. Dette skal pågå fram til 31 August. Hvorfor den datoen? Vet ikke, virket som en fin onsdag å avslutte det på. Jeg gjør dette fordi jeg vil komme i bedre form, jeg vil føle meg bra og ha en god følelse over kroppen min. Jeg kommer mest sansynlig ikke til å slutte etter den 31 heller, men jeg legger med noen bilder idag så skal jeg ta bilde i samme singletten om en måndte og se om det har blitt noe forskjell.   


Photo: Privat

Jeg strammer singletten på bildet til høyre for at magen skal syns litt mere. Jeg syns egentlig dette er ganske flaut, men jeg håper dette funker som en form for inspirasjon for andre som også vil få en bedre selvfølelse. This is my summer som i I used to be fat, programmet fra MTV, men det skal jeg endre på. Jeg skal kunne ha på meg ting som jeg vanligvis ikke kan men vil gå i, if you understand. Jeg skal trene hver dag om mulig, jeg skal slappe av når det trengs men vigtigst av alt, jeg kommer til å spise riktig. Ikke stoppe å spise, men spise sunt, ikke det at jeg ikke gjør det, jeg mener, jeg lever på grønsaker og fisk. Men Jeg vil virkelig gjøre en forskjell. Kilo er ikke noe jeg skal bry meg om, men jeg skal måle rundt bryst, mage, armer og lår og jeg gleder meg til slutten av august når jeg kanskje kan få på meg en bukse i kanskje en størrelse mindre. 

Peace

3 kommentarer

Hege Loserface

20.jul.2011 kl.00:31

Synes du er fin akkurat som du er jeg Grethe! Men så lenge du gjør det på den sunne måten, så er trening og spising fint. Jeg skal også bli flinkere der, for nå i sommer har jeg gitt så faen og det har for det meste gått i nudler liksom for jeg gidder ikke lage meg noe ordentlig. OG DET VIL VI IKKE HA NOE AV!

Så vi kan være flinke sammen. Hehe :D

Grethe Marita

20.jul.2011 kl.10:20

Hege Loserface: aww, ja, jeg kommer til å gjøre det på den sunne, vanskelige måten. Eneste måten som fungerer for meg. Kunne ikke tenkt på å gjøre det noe annen måte. Haha, nudler er jo ikke godt engang :P Når jeg ikke gidder lage mat spiser jeg frokostblanding :P Det er det letteste!!!

Du får si ifra en dag da vet du, så kan vi ta oss en tur i bøkeskogen. Så kan vi samtidig ta med kamera og ta noen fine bilder! :)

21.jul.2011 kl.10:05

Sprekt Grethe! Burde i grunn dra ræva ned på treningsenteret selv, men ikke i dag, i morgen!!!!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits