Slottsfjellfestivalen 2011

Hei, jeg har mye godt å si om årets slottsfjell festival! Det er vell ikke akkurat noe overraskelse. Som en venninne sa, det er virkelig Norges vakreste festival! Og musikken er så bra, ikke minst! Jeg må si at fjorårets sett-liste var litt bedre, men jeg klager ikke! Jeg fikk jo sett Datarock, Bernhoft, igjen, Kaizers, også igjen, Lars Vaular, Röyksopp, Biffy Clairo eller noe. Altså, mye nytt. Jeg koste meg med Amira første dagen. Dag to var jeg med Michelle, Jani og Julie. Og igår så var jeg store deler av dagen med Jonas. Jeg skal ikke lyve, jeg koste meg. Solen skinte. og vi så på både teatersport, ukulele-kompaniet, kjentfolk på scenen og masse annet. Jeg gjentar det gjerne! 
Det var en utrolig dag, og ikke nok med en perfekt festival så avsluttet det hele med midnattskonsert med marit Boine på toppen av fjellet under månen. Fantastisk! 

Jeg har desverre ingen bilder, men jeg har masse gode minner, og dere som selv var der vet jo at det stemningen var til å ta på!!!

Thumbs up!!!!

Peace

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits