Pink, ikke artisten

  Det er så standar meg at jeg blir syk i ferien og ikke minst rett før slottsfjell. Jeg vet ikke om jeg får dratt på slottsfjell heller. Får se. Håper det ordner seg! Og ikke minst håper jeg at feberen går ned.  Jeg har også farget håret mitt nu. Endelig har jeg gjort det. Syns det ble ganske kult. Mørkere enn jeg ville ha det, men det er fortsatt ganske kult. Jeg gleder meg til det blir utvasket, det er jo sånn jeg vil ha det...sånn type utvasket rosa.

Legger med noen ordentlige bilder senere når jeg ikke føler meg som om jeg har blitt dratt opp av toalettet. Jeg har nemlig funnet laderen til kamera mitt. Endelig, etter tre uker!

Idag, selvom jeg er syk så må jeg dra litt rundt for å gjøre noen ærender. Må f. eks til Chadi for å hente teltet hans, må så mye. Jeg fikk ikke trent idag heller. Suger. Jeg hadde hele planen i boks, dra på spenst, så hente telt, så på jobb, Men nå får jeg ikke gjort noe av det viktige. Suger. Men jeg får vell gjøre noe ut av dagen selvom, klarer ikke sitte hjemme helt alene uansett. 

Peace

4 kommentarer

Maj-Elin

13.jul.2011 kl.12:08

Kjempe fin og stilig blogg du har, Grethe :)

Klem fra Maj-Elin :-))

Gro

13.jul.2011 kl.12:31

God bedring daa, håper vi sees på slottsfjell (:

Grethe Marita

13.jul.2011 kl.16:54

Maj: Takker! :) Koselig å høre fra deg igjen!

Klæm tilbake!

Grethe Marita

13.jul.2011 kl.16:55

Gro: Jo takk Gro, håper på det samme. Hadde vært super kjipt å ikke få dratt!!!!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits