Treningsøkt: numero uno

Folkens! Jeg hater å si det, jeg er ikke den som er så fokusert på kropp og vekt, til jeg selv gikk opp noen kilo. Jeg har hverken veid meg eller brydd meg siden jul ca, og nå, nå ser jeg der! Jeg må begynne å trene. Sånn på ordentlig. Man sier alltid at man tar det imorgen, osv, så utsettes det. Idag fikk ejg nesten lyst til å gjøre det. Så tenker jeg at det værste er jo å stå opp, når jeg først har kommet meg ned på Spenst, er det ingen problem. Og det er jo så deilig etter treningsøkta. Hva står på planen? Vet ikke, jeg drar med Resmije, og hun har visst planen i agendaen, så da følger jeg vell bare på, men så blir det en treningsøkt etter det igjen på apparatene. Dette bir bra!  
Ok, jeg skrev det over før jeg dro, rakk ikke poste det, så dette er det som skjedde: Vi gikk ned og det var stengt! FML
Så vi går tilbake. Vi fikk oss en liten gåtur da. Og planen var egentlig å sitte på spinningsykkelen nå, men drar heller ut å jogger siden det er sånn delvis fint vær. Sol, ikke sol, vind. Ja.

Jeg skal legge ut et bilde av meg, når jeg har fått strøm på kamera, i helt vanlige klær så skal jeg legge ut et bilde akkurat den: 31 August i samme posisjon, gjerne i de samme klærne så håper jeg, at vi ser en liten forskjell. Damn. Jeg skal komme i form! Jeg vil også bare understreke at jeg driter i vekt osv, men det er jo greit å være sunn og holde seg frisk å rask. Jeg vil jo tross alt leve lenge. Haha.


5 kommentarer

Maud Helene

10.jul.2011 kl.13:15

Hater de gangene man ser seg i speilet og innser at man ikke ser ut til påske!

Veton

10.jul.2011 kl.13:32

Fy faen jeg lo godt nå, grethe beste måten å miste vekt på er, kutte mer på maten, men spise flere ganger daglig, mindre kcal. imens du gjør det tren styrke også hjelper veldig mye. stå på grethe :D

Grethe Marita

10.jul.2011 kl.18:46

Veton:Haha, fuck deg da!!! Jeg skal det! Jeg skal trene masse og kutte ut all dårlig mat, jeg spiser egentlig ikke så mye, jeg er jo vegis. Må egentlig bare trene! MASSE!!!! Bitch!

Grethe Marita

10.jul.2011 kl.18:47

Maud Helene: True story! Derfor må jeg gjøre noe med det!

Veton

10.jul.2011 kl.19:21

hahaha jævla vegis, du trenger proteiner lille høne, begynn å tren på progym i sandefjord, så skal jeg love deg du kommer til å gå ned i vekt og se bra ut. VIS du trener med meg........ :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits