Over Ponden!

Bro! I nailed it! Jeg kom inn på Univesity of Essex! Da ser det ut til at jeg skal over dammen for å bli voksen, for å utdanne meg så jeg kan skaffe mat på bordet selv en dag! Dette blir interessant. Da blir det Psykologi. Colchester er en liten by er jeg blitt fortalt, etter bilder å dømme ser det koselig ut, og jeg gleder meg til å flytte inn på Campus og bare bli kjent med masse nye mennesker! Men!!! Hør her, jeg har ikke takket ja enda, jeg venter til jeg får svar fra en av de andre skolene først, for jeg vil helst studere Psykologi m/ Kriminologi, så da må jeg vente på de to skolene som har dette tilbudet så takker jeg ja, eller nei. Men over dammen skal jeg uansett, for Psykologi står øverst på listen uansett. Og om jeg gleder meg!? JA! Som et barn!

Apropo barn, jeg har, bortsett fra jobb vært med Oliver i hele dag! Jeg vet jeg alltid har sagt at jeg ikke liker barn, men dette er annerledes, det er familie, og han er såååå liten. 5 uker gammel og han har de søteste utrykkene, og han er så tjukk!! Jeg elsker det!  Han er perfekt! Og leppene hans er det jeg fasinerer meg meest over, de er sååå søte! Fingrene er så små. Jeg kunne holdt på sånn her mye lenger, men jeg vil jo ikke gi noe inntrykk at jeg ELSKER barn! Haha, neida! Oliver er spesiell han. Oliver Lisandro <3

3 kommentarer

♔ Deluna Lounge ♔

09.jul.2011 kl.23:55

besøke meg fort? trenger 26 besøkende for å havne på topp 100 :D ( beklager reklamen )

Downstreet

09.jul.2011 kl.23:56

fin blogg :D

Marita

10.jul.2011 kl.10:15

Herlig!!!! :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits