Vente til fredag

Her sitter jeg, slapper av i soffaen med Disney channel og frokost. Det ar vært så delig å sove lenge idag, jeg er fortsatt trøtt da, så jeg lurer på om jeg bare går tilbake og sover litt mer før jeg tar å begynner å rydde litt og støvsuge her før David, Lena og Olive kommer. Det blir første gang jeg møter Oliver, det er fortsatt uvant å tenke at de er tre. Men jeg gleder meg, har til og med kjøpt en liten gave, så det blir artig! Har tross alt ventet hele uka på idag!

Noe annet som jeg har lagt merke til hver morgen om jeg sitter og ser på TV eller hører på musikk, er at  jeg er så følsom. Det er liksom ingenting som skal til før jeg gråter. Eller ikke gråter, men får tårer i øynene. Jeg føler meg så teit.  Jeg har egentlig ikke så mye å skrive om idag. Eller nå. Jeg gleder meg til besøk, jeg skal handle litt for og kanskje en ny bluse og jeg skal sitte utenfor Stavernfestivalen på fjellet og høre på Bernhoft! Så det blir alt bortsett fra dårlig! 
Så skal jeg bare slappe av, og hvem vet, kanskje jeg får bruk for ansiktsmaskene og vienen idag, som jeg har planlagt så lenge, men aldri fått gjort noe med. 


Photo: Privat

Disse bildene er fra da vi var på Knatholmen og koste oss. Frida, Lene og meg.

Peace

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits