On patience

Jadda! Da var jeg endelig alene i huset igjen. Har fri nok en dag imorgen, og da blir det JAGGU Bernhoft konsert enda en gang!!! Jeg kan jo fortelle litt about this lovestory yesterday! 

Jeg våknet rundt ti, koste meg med en deilig frokost og så tok jeg turen til byen for å handle.
(En liten sidehistorie: Da jeg gikk ut, ikledd mine vakre Litas så klarer jeg å vrikke foten i trappa og tryner, samtidig som mine syke reflekser reagerer så jeg klarer å holde meg halvveid oppe. Jeg fikk såååå vondt, jeg hadde lyst til å gråte der jeg stod helt alene i gangen. Men ejg gråter ikke, så da lo jeg fordi jeg vurderte å gå opp å skifte sko, men det var så langt opp, lenge leve latskapen, så nå har jeg et stk hoven ankel)

Jeg kjøpte en veldig fin bluse på jobben og noen altfor kule øredøbber. Veldig kule! Jeg tok meg en Cortado på veien. Rett og slett koste meg i sola. Det lille av sol som var. Etter en avrusende shoppingtur på Amfi og Nordbyen kom Michelle, my dear. Vi fortsatte shoppingen, selvfølgelig, og jeg fikk meg mye fint, i tillegg til ny maskara. Så det er sagt. Haha...
Så satte vi oss i bilen, tok turen til Telemark. Først Skien, så Langesund. Hva jeg gjorde i Sandefjord? Dumt spørsmål. Jeg var selvfølgelig på Bernhoft konsert. Jeg følte meg som verdens største fjortiss da han kom ut på scenen. Og jeg digga konserten. Jeg elsker alt han gjør! Han er sprø. Så den morsomme delen. Vi var på vei hjem, altså Marita, Madelen og Anne-Stine, og jeg ville ha en Plakat. Jeg letet etter en jeg kunne stjele på gata. Ettersom det var et mislykket forsøk så tok jeg turen tilbake til konsertområde for å spørre om å få en. Så ser jeg at musikkerne han rigger ned og jeg bare sto der og sutret for meg selv. Så får jeg et lite tips, av en som jobbet på stedet tidligere. Jeg måtte gå rundt bygget, for det var der de gikk ut. Og hva gjør jeg, stemmer, går rundt. 
Der finner jeg en åpen dør og ser forsiktig inn. Og hvem står der, ingen andre enn selveste Jarle!!!!!!

Jeg går besjedent fram og spør forsiktig om jeg kan ta et bilde med han. Han spørr forvirret: nå?! Han står nemlig i barisen, hey hey. Og jeg insisterer og han sier ja, men fort så ingen ser han og så vitser han om at han nesten er naken og at om jeg hadde kommet litt senere hadde han stått helt naken. Jeg bare: Wait a second! Do you need a groupie? Haha, nei, jeg sa ikke det, jeg tenkte det. Her trengs en smiley :)

Jeg var rett og slett i lykkerus resten av dagen, det var fantastisk. Og jeg er glad jeg stalka han. 
Her ja! Fint par da! 


Sjokktilstand etter konserten. Anne-Stine og meg.


Photo: Anne-Stine, all of them

Dagen idag har vært ikke minst, nesten like perfekt. Ikke langt unna selvfølgelig! Jeg koste meg på jobb, så kom Lene Mari og Anders. Vi tok oss turen til Fjorden der vi tok oss en kaffe på Første etage og koste oss, og også møtte Christer. Etter litt kos dro vi tilbake til Larvik der vi bestemte oss for å lage Nachos (thumbs up). Jeg sitter nå alene, fikk ikke tatt ansiktsmaske og et glass vin idag, men det ornær seg. Jeg elsker livet mitt om dagen! 

Peace


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits