Frokost og sko

Nå sitter jeg egentlig bare her, kose meg med deilig frokost og ser på sko. Jeg har akkurat fått øye på noen lekre sko fra Messeca NYC, det er fra the pre fall collection, men de er så fine, og morsomme.  Det er kilehelere, men det ser ut som vanlige heler. eg dør! Hvorfor faller jeg alltid for de dyre!? 

Jeg må egentlig skrive litt fort, drar på jobb om 15 min. . . jah. Uansett, disse skoene er så fine, å tenk å ha de til skinny jeans med en mørk kåpe til på høsten!? Høsten er desidert favoritt årstiden min. Alle de fine varme fargene i løvet, skogen ser majestetisk ut og det bli lagt et teppe for deg hele veien. Gleder meg til jeg bor i England og kan handle nye ting til høsten. Jeg vet jeg kommer til å være en fattig student, men jeg kommer alltid til å ha litt råd til nye sko og jakker.

Next up er egentlig skoe jeg har sett etter lenge, jeg har funnet et par, men de er ikke like crazy, orker ikke legge inn et bilde til, men det er Lorissa av Sam Edelman. Sko med nagler altså. Jeg vil ha sånne som de på det neste bilde! Men det er også noen andre av Ruthie Davis som er litt mere sprø, men vet ikke hvor jeg kan kjøpe dem. Damn.


Jeg dør av hvor kule disse er! Neste tema er: hår!!! Gjett hvordan jeg skal farge det fortløpende!? Nemlig, rosa tupper. Egentlig vil jeg ha det sånn dust rosa typ utvasket, men fant en hårfarge på Jazz frisør i Larvik og da blir det sånn som på bilde med en gang. Jeg gleder meg, jeg vet jeg kommer til å få mange kommentarer slengt i trynet osv osv, but guess what! I don't care! Nå har jeg villet gjøre noe rart lenge, jeg har savnet å være ginger, og jeg trenger en forandring! 

Peace!
2 kommentarer

Matilde Høgberg

04.jul.2011 kl.14:51

Dritfete sko :)

Grethe Marita

04.jul.2011 kl.20:32

Matilde Høgberg: Alt for fete!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits