HOVE 2011

Ja, da er jeg hjemme fra Hove, tok bussen klokkeb sju, eller, det var planen, men køen for oss som ikke hadde bestilt billet på forhånd var en time lang. Så kvart på åtte var jeg på en buss og på vei mot Larvik. 

 Hvordan har Hove vært? Hove har fylt alle forventningene pluss litt til. Jeg kan starte med dag en, jeg dro til Sandefjord for å hente vitnemålet og møte noen dudes for å ta kjøreturen til Arendal. Det var koselig med Oscar, som alltid. . .
Uansett, når vi var framme skulle jeg finne camping spot, jeg fikk ikke tak i noen som var der så stod jeg der helt alene, uten noen å campe med. Men jeg fikk tak i nr til Anisa og hun reddet meg. Jeg fikk crashet i teltet hun delte med to andre jenter (det var ikke et lite telt). Og resten av festivalen har jeg egentlig vært med Anisa. Vi har kost oss maks da! Ble til og med tatt bilde av Oslonights.no.Jeg vet jeg ser litt rar ut, men til mitt forsvar så hadde jeg ikke noen bukser med meg som ikke hadde mønster, så uansett så ville det sett dumt ut med regnjakka mi. Og jeg var ganske sliten der. Men Anisa og jeg gikk bare rundt med briller hele dagen og var sykt fete. Det var vi egentlig hele festivalen.

Kul musikk jeg fikk med, noe av det var: Linkin Park, 30 Seconds To Mars, Kaizers Orchestra, Deadmau5, Chase & Status, All Time Low The Architects, Robyn, Big Boi osv osv... Under Robyn så fikk jeg et lite anfall igjen. Ikke mange vet det, men i det siste har jeg hatt litt mere klaus enn før. Spesielt hvis det er mange folk rundt meg som knuffer osv og når jeg kjører bil i tunnel. Jeg stivner helt, men i folkemengder ender det opp med at jeg begynner å hyperventilere. Det var litt flaut, but what to do? Jeg kom meg rask over det, og da like the rockstar I am fortsatte jeg å kose meg.

Jeg hadde ikke kamera med så jeg har ikke hatt mulighet til å ta mange bilder, kanskje jeg får tak i noen som ble tatt av andre. Så får se. Men det var kult. Og igjen, jeg kom sov ikke i natt, tok bussen 7, egentlig 8 sov en time hjemme etter en laaaaang dusj så har jeg vært på jobb til nå, og så skale jeg stelle meg så er det rett på party. Håper ikke jeg sovner. 

Jo en ting til:  
Peace 

4 kommentarer

Siri

02.jul.2011 kl.21:34

Herlig blogg Grethe :D Skulle ønske jeg også kunne vært der, men jeg har vært working hero!!

Grethe Marita

03.jul.2011 kl.14:35

Siri: Gracias! Ja, jeg var så heldig at jeg fikk fri! Så det var zero stress ;) Synd du ikke kunne da!

Anine

03.jul.2011 kl.20:09

Sweet!!!! :D

Grethe Marita

03.jul.2011 kl.22:40

Anine: Fo Shizzle!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits