Eksterne minner

Altså, igår så var Aida her og vi tok oss en kaffe-Baylies, nei, to faktisk. Og jeg som absolutt ikke drikker kaffe til vanlig, jeg klarer ikke  å sove på maaange timer! Sovna ikke før halv fem, eller det var sist jeg så på klokka, og det fine var at jeg skulle på jobb idag! Ikke så tidlig heldigvis! Men poenget mitt er at jeg er ganske trøtt, så idag legger jeg meg tidlig! På jobb idag måtte jeg vandre rundt i nesten 7 timer på jobb med knagsår, det har heller ikke være veldig digg! Men jeg har tross all jobbingen kjøpt meg en veldig kul genser, og jeg har også vært nedom mamma og hentet harddisken min. Jeg fant mange bilder som det er kjempe lenge siden jeg har sett, altså, det er jo bare 1,5 år siden jeg fikk kamera mitt, men siden da (dette er sikkert veldig lite for noen), har jeg fått 45 mapper med bilder der det er fra 100-500 bilder i hver mappe... Jeg syns det er en del. 
Her er noen av bildene jeg har tatt som jeg fant!Syns dette minner meg om skrik, på grunn av de to menneskene, og fargene i veggen på bølgen selv om de ikke er like sterke som i maleriet, og ale de organiske linjene kommer liksom i taket. Artig.

Så... jeg har tenkt å sette meg litt mere inn i fotografi nå, skal bli flinkere til å ta masse bilder, så det blir nok gøy. Men da legger jeg meg.

Peace bitches


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits