Skriverier om tanker

Tanker. Det er lenge siden jeg har skrevet ned tanker. Det er ikke derfor jeg gjør det nå, men kom i modus for det. Jeg har egentlilg tenkt en del på ting i det siste, jeg har problemer med å sove fordi jeg ikke klarer å slutte å tenkte på ting som bekymrer meg. Og jeg skulle ønske søndager ikke fantes, fordi det er dager da ingenting skjer, og tanker dukker enda lettere opp en til vanlig. Spsielt tanker om meg selv, om framtiden osv. Jeg tenker så ofte at jeg vil begynne å trene på ordentlig. Den lille perioden min for en uke siden fikk en liten stopper pga jobb, eksamen og skoleavslutninger. Men planen er å dra på Spenst imorgen tidlig før jobb. Jeg føler jeg aldri har sett så d årlig ut som jeg gjør nå. Sånn bortsett fra på barneskolen og delvis ungdomskolen. Jeg mener, bare se. Dette bilde er fra sommerferien til 8. klasse, det er et bilde av et fotografi, defor dårlig oppløsning osv.Men bortsett fra det, jeg klarer ikke tenke klart. Jeg har i det siste hørt at det er synd, fordi jeg har så dårlig selvtillit, men det vil jeg absoltt ikke si at jeg har, jeg er så men ingen sjenert og innelukket jente, men det er jo andres inntrykk kanskje? Og Jeg har den "egenskap" at når noen sier noe, så blir det stuck i hodet mitt og jeg prøver å gi en forklaring, men det går ikke. Fordi det er bare sånn jeg tenker. Eller er, så desverre: ingen forklaring på hvorfor jeg er sånn. Men jeg liker meg sånn. Hvertfall delvis. Jeg føler hvertfall jeg er ærlig, og om noen skulle mene noe annet, og ikke sier det, så får det bli dems problem. 

En annen tanke som satt seg fast her om dagen er at noen mener jeg motsier meg selv her på bloggen, måten jeg skriver på. At jeg vil noe, men så vil jeg ikke det likevell osv, men det er sånn jeg tenker da, jeg er vell usikker. Og sagt det på en enkel måte, jeg vet ikke hva jeg vil! Skulle ønske jeg gjorde, så slapp jeg bekymre meg for framtiden og alt sånt teit. Jeg skulle ønske jeg ikke trengte ta store beslutniger og jeg skulle ønske jeg var akkurat som jeg ønsket, om alle hadde kunnet det, haddet det kanskje vært et kaos, men om vi kunne bestemt delvis så hadde det vært fint. Hadde det ikke? Og mest av alt, jeg skulle ønske jeg hadde gjort så mange ting annerledes. Skulle ønske jeg fikk en kontroll + Z mulighet på livet!


Photo: Privat

Peace

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits