Cuckoo

Da var vitnemålsutdelingen overstått! Jeg fikk dessuten 6 på Visuelle kunstfag eksamen, som med alt annet (som jeg ikke har gjort) skal jeg også se om jeg får lagt ut bilde av maleriet når jeg får det tilbake!  Her er noe bilder, beklager de veldig dårlige fargene osv, men det var mamma som tok seg av speilrefleksen, og dessuten så gadd jeg ikke redigere bildene, ork! Det tar så lang tid. 

 

 
Følte dette bilde var ytterst nødvendig, det er vell slik vi er på vårt beste! Kariiiii <3 (Her trengs også et hjerte)

Jeg er også veldig klar for festival nå merker jeg! Det er bare ti dager til Hove, og jeg skal være gal! Rett og slett! Det som suger er at jeg ikke har lov til å ha med profesjonelt foto utstyr, så det betyr no Nikon, og det betyr også at jeg må skaffe meg ett fattig lite digitalkamera! Men jeg gleder meg! Det er faktisk første gang jeg er på festivaler uten å jobbe som frivillig! Så det blir digg! Allright! 

Peace!

2 kommentarer

Iselin - mommy, fashion.

19.jun.2011 kl.10:52

Koslige bilder :)

Grethe Marita

19.jun.2011 kl.17:41

Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits