Vitnemålsutdeling

Da var jeg ferdig emd eksamen, fikk 5. Ikke noe å klage på akkurat, men er fortsatt misfornøyd med lærer og sensor, vi hadde sensor fra skolen som kjente noen av de. Er det normalt? 
Igår så var det vitnemålsutdeling for Thor Heyerdal på Bølgen. Fikk ikke sett selve utdelingen, men syns det var veldig koselig å dra ut for å spise etterpå med både gamle og nye fjes! Peppes har dessuten en ganske god veggis pizza, Green garden. Også lekte jeg fotograf. Allright, ikke med mitt kamera da, siden det hadde jeg ikke med, og det betyr også at jeg ikke har noen av bildene. 
Men, idag er det avslutning for SVGS, på Hjertnes. Og som jeg gleder meg. Det blir kos, samtidig som at det kommer til å bli veldig trist, fordi jeg elsker klassen min, og kommer til å savne alle sammen fryktelig mye! 


Dette er også tidenes klassebilde!!  Jeg er glad i disse folka assssssss....
Nå står sommeren for tur, venter på svar fra England og Paraguay til vinteren. Det kommer til å bli bra! Jeg skal på Hove next, også er det Slottsfjell og jeg klarer ikke vente mere. Det blir bra! 

Så, nå skal jeg bare slappe av og ordne meg til en fin dog trist vitnemålsutdeling og en heidundranes feiring på Cactus med fine mennesker! Jeg vet jeg høres dopa ut, men jeg er glad!

Peace, bitches!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits