exam room next

Da har jeg hatt enda en dag hvor jeg ikke har vært utenfor døra! Jeg må innrømme jeg var på balkongen... Men jeg har hvertfall ikke bare sitti på rævva idag, jeg har egentlig stått foran speilet for det meste og holdt mange fremføringer for meg selv. Så nå er jeg ganske sliten! Men ønsk meg lykke til! Jeg tror dette kan gå helt ok... jeg tør ikke håpe på noe annet. 

Så, jeg har Hove bilett og Slottsfjellbilett... noen andre som skal dra?? Jeg gleder meg som et dyr! Imorgen er det muntlig eksamen, onsdag er det cafe time, torsdag er det siste skoledag som også betyr at det er skoleavslutning, veldig trist, viktigere, hva skal jeg ha på meg? Og på hvelden reiser jeg til Ozlo for å se den nye nevøen min, samtidig som fredag er det VG lista og så er det jobb tidlig lørdag og så skal jeg egentlig bare nyte sommeren fremover!

Wish me good luck!

Photo: Frida Eliassen

Jeg elsker måten vinden blåser oss i håret og bare setter prikken over i-en. El Frido <3
Jeg føler også for å bare sminke meg skikkelig crazy imorgen, men det er kanskje ikke så lurt siden jeg faktisk skal stå foran sensor? Jeg gruer rumpa av meg!!!!!!!!!!

Peace out ma'fakkahs!

2 kommentarer

Vanja

13.jun.2011 kl.23:36

Også må du ikke glemme skjellvika på lørdag etter jobb :)))

Grethe Marita

13.jun.2011 kl.23:43

Vanja: Ofc nooooes! glemte å skrive det, men glemmer ikke det inne i hjertet! Q

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits