Distraksjoner i eksamenspugging

Jeg mangler motivasjon! Jeg er egentlig ferdig, men må begynne å pugge og ta tiden på fremføringen! Jeg klarer ikke sette meg ned i to minutter og fokusere fult og helt bare på sosialkunnskapen!
Jeg skal klare det da! Jeg skal få til denne presentasjonen! Men jeg tør ikke satse høyt. Jeg har hatt ganske mange angst tanker i det siste også! Jeg vet ikke om jeg kommer inn på skolen i England! Og hva gjør jeg da? Jeg har forsåvidt en plan B, men jeg har liksom satset så mye! Plan B er jobbe et halvt år og så reiser jeg til Paraguay og gjør humanitært arbeid fra desember til juni. Det er jo ingen dårlig ting. Men jeg er så redd jeg ikke skal klare å bli noe! Jeg vil dessuten fortsette å male, jeg vil jobbe kreativt! Derfor tenkte jeg å studere psykologi (Bachelor) så etter de tre årene blandere jeg det med en eller annen form for kunst pedagogikk eller noe...noe med kunst og psykologi sammen. Det hadde vært drømmejobben!!!!

Her er hvertfall et bilde av klasseavslutningen og forsiden på klasseårboka Christopher laget. Vi kan det å nyte livet da! Det eneste problemet med denne dagen var at det var siste dag vi var samlet alle sammen. Og det var skikkelig skipt. Den tanken ødela resten av kvelden min! Haha, men det er bare savn! Jeg kommer til å savne denne gjengen!  
 

 


Ellers så har jeg ikke så mye mere å tilføye. Jeg bør vell egentlig bare gå tilbake til sosialkunnskapsboka.
Jeg må få konsentrasjonen på plass så jeg kan gjøre dette bra! Nå er det pugging for alle penga! Jeg gruer meg til å måtte stå forran en sensor. Jeg med min sceneskrekk. 


Foto: Privat

 Peace out

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits