Eksamen - muntlig

Da har jeg kommet opp i sosialkunnskap, det hadde jeg faktisk ikke trodd, men det var deilig at jeg kom opp idag. Det betyr at jeg har fem dager forbredelse. Hvorfor? Idag og imorgen som er de offesielle utdelt fra skolen så er det helg og mandagen som er en helligdag...så, fem dager. Ganske allright. Hva jeg fikk? Nei nå skal dere høre!
Læreren hadde ikke fått med seg at vi kunne komme opp, så hun skulle være sensor i tønsberg på eksamensdatoen vår. ESTUPIDO! Så hun hadde ikke forbredt tema eller noe som vi skulle trekke. Så da ble det slik: Hun skrev noen temaer så trakk vi og etterpå kunne vi bytte om vi ville, hvorfor vi da trakk skjønner ikke jeg! Men jeg trakk da egentlig sosiale problemer men byttet til psykiske kriser, noe som passer meg utmerket! Da kan jeg jo bruke begreper fra psykologien og jeg skal sette meg ned å jobbe hardt med dette hele helgen! Jeg skal ha mitt livs framføring! Hva gjør at man får psykiske kriser og hvordan hjelper regjeringen individene?

Photo: psykologtidsskriftet.no

En liten ting jeg lurer på, er da om det er en ulempe eller en fordel med powerpoint. Jeg føler at til en sånn problemstilling så passer det best uten, spesielt siden det er en så kort fremføring (10min).

Imorgen er det avslutning for klassen med alle våre kjære lærere hos Ellen. Det blir nok utrolig bra!
Peace!

3 kommentarer

Daniel

09.jun.2011 kl.18:34

Bruk powerpoint, helt klart! Men unngå for mye dill-dall på powerpointen. Hvis du derimot bruker powerpointen til å vise f.eks viktige punkter innen rehabiliteringen av psykiske kriser, vil det å bruke powerpoint være et bra verktøy for presentasjonen. PS. Lær deg det du skal si uten manus, ikke gestikuler for mye med hendene, forsøk å vise til en bred forståelse ved at du trekker inn flere aspekter ved psykiatrien som kan linkes opp mot psykiske kriser. Uten om det, lykke til!

Grethe Marita

09.jun.2011 kl.22:03

Daniel: Like!!

Emilie

09.jun.2011 kl.22:10

Vi har fått beskjed at powerpoint er smart, fordi sensor kan lettere følge med under fremføring :) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits