. . . endringer

Jeg savner piercingen min! Jeg har fortsatt septumen, men må bare finne et smykke, men samtidig så vil jeg ikke ha septumen. Jeg har også tatt ut vertical labret, og jeg lurer på om jeg skal ta medusa eller eller så vil jeg ha cheeks... men nærmere munnen enn midt på skinnet. litt sånn i munnvikene-isj!  Også vil jeg farge håret, men hvilken farge? 
  Jeg vil kanskje klippe lugg igjen, butt don't know. Jeg vil egentlig ha litt endringer. Kanskje en tattovering? Gjøre noe morsomt. Jeg har begynt å trene, startet på søndag, og har trent tre dager nå, imorgen er det pause pga jobb og så er det enda en treningsøkt på fredag.  

Jeg har kommet ganske bra igang med lesingen da, ble ferdig emd Brida som tidligere nevnt, og har hoppet ovet til Håndbok for lysets krigere og siden den var så tynn lånte jeg også Elleve minutter, men på engelsk.  Jeg elsker Paulo Coelho, men han må ha vært fjern når han skrev bøkene sine, det er så mye spaca i bøkene. 
Jeg er helt tom for ting å skrive. Sånn generelt. Noen ganger så tar jeg opp siden, men driter i det og bare fortsetter på artige.no. 

Imorgen kan jeg muligens komme opp i muntlig eksamen. Håper det, men håper på historie og ikke psykologi som jeg mest sansynlig kommer opp i, det er greit, men jeg blir så nervøs av det! 









Peace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits