Brida ferdig med eksamen

Idag har jeg bare slappet av, kost meg med det resterende av sjokoladeplaten som den lange eksamensøkta lot ligge igjen. Det var norsk eksamen, ja, så heldig var jeg at jeg kom opp i norsk, ikke nok med det, next exam up: nynorsk!  Hvordan det gikk? Vell, ikke så bra egentlig. Selv om det bare var en oppgave så var det ingen kreative oppgaver der jeg kan slå meg løs og skrive et kåseri eller i det minste et essay, bare artikkler, tolkninger eller lignende! Ikke noe for meg, hvilket betyr at jeg sitter der med null inspirasjon og klarer ikke begynner før alt for sent og igjen betyr at jeg må stresse som et dyr. Jeg klarte ikke åpnde handa etter at jeg hadde ført inn ferdig og jeg var helt blå i handa. Hvorfor ikke bruke PC? Vell, vår klasse er en av de få på skolen som IKKE er med på PC-prosjektet. Jeg er så sliten at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av hodet mitt, det hjalp heller ikke med den lille power nap'en. 

Men over til noe mere positivt, kind of! Jeg leste ferdig Brida igår. Det er egentlig litt trist siden nå har jeg ingen bok å lese på når det er dødetid (når man tar buss, venter på buss, venter på generelle ting som tar litt tid). Men nå er jeg enda et skritt nermere mitt nyttårsforsett, å lese alle bøkene til Paulo Coelho i løpet av året. Next up: Elleve minutter. 


Foto: Ukjent

Fremover kommer jeg til å skrive litt mere om mote, jeg er helt oppslukt om dagen! Jeg vil  ha nye sko, IGJEN! Men jeg er fortsatt forelsket i mine Litas og jeg er forelsket i Jeffrey campbell, det geniet som skaper så vakre sko! Det er mye jeg elsker om dagen, men la oss for all del IKKE om været her i Vestfold! Hvor ble det av sola?*

Peace!

2 kommentarer

karolinewa

26.mai.2011 kl.23:18

Jeg kom også opp i Norsk, godt å være ferdig nå! :')

Grethe Marita

27.mai.2011 kl.12:16

karolinewa: Ja, det er jeg veldig glad for! Men har nynorsk igjen da! SUX!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits