Russen er gæærn

Da var det overstått. Mest sansynlig siste gang den røde buksa brukes offentlig! Jeg har kost meg! Har hatt øyeblikk som jeg ikke kan si er mine stolteste øyeblikk, men damn, detta blir det minner av! Jeg har kost meg med masse feiringer, vrengekro, russekroer, skjellvika, natt til første og natt til 17. mai som igjen førte til en gjeng reduserte ungdommer i røde bukser som gikk vandrende i gatene over hele landet. Det ble barnetog, russetog og masse annet bra. Det diggeste denne måneden må være å ikke måtte tenkte på hva jeg skal ha på meg. Jeg har bare trengt å stå opp og kle på meg buksa og that's it! Det har vært mange dager derpå og jeg har klart meg. Jeg har tatt noen ganske sprø knuter, jeg tok forresten to til eller noe ida. Orker ikke lete etter knutene men det var da å kysse en politibetjent av det motsatte kjønn, takk til Lindas pappa og avbryte et klinende par og spørre om du kan være med. La oss ikke gå for langt inn i de detaljene, men det var morro! Jeg har kost meg jeg! Jeg har klart å gi bort 800 kort, ikke at det har vært noe problem. Men det jeg syns er aller deiligst nå er at jeg aldri trenger å høre den setningen igjen "Har du russ??!!!!!"  Nei! JEG HAR IKKE RUSSSSSSSSSSSSSSSSS


Photo: Marthe Andersen, natt til 17.mai

Det var fint å kunne få oppleve en annen versjon av hippie-tiden. Litt annerledes, vi hører på syremusikk som etser hull i hjernen på deg om du kommer for nærme høytalerne, og vi har sprit. UNGDOM! Men igjen, russen er gæærn! Jeg kommer til å savne disse tidene! 

Men nå er det to dager til eksamen i Visuelle kunstfag, det blir allright. . . Og det blilr ikke mye jeg får se til den fine ungdommen på svgs.

Peace!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits