Russeknuter del to

Vell, som dere vet tok jeg en del knuter igår, idag ble det et par stykker, noen ubehagelige og noen ganske kleine egentlig! Jeg gikk kommando i hele dag, noe som ble ganske ubehagelig i lengden, å gå uten bh var bare slæg, bortsett fra da det ble kaldt, men uten truse, det var ikke like kult. Jeg gikk sammenbundet med Kari hele dagen, veldig morsom, det ble en stille dag kan man si. Og den siste jeg husker i farta er at jeg hadde entusiastisk liksom sex i forum. Det må være det kleineste!!!!  Hadde planer om å spise to hubba bubba pakker en hel økt, men så fikk vi plutselig fri den økta, og da ble ikke det noe av. Sucks!
 
Photo: We<3it
§ 04. Drikke 2 halvliter øl/ cider med to grønne tamponger i munnen - Tampong
§ 07. Leke agent en hel skoledag. (dres og solbriller påbudt) - sløyfe
§ 21. Være sammenbundet i en kroppsdel med en medruss en hel dag - Taustump
§ 22. Spise et halvt russekort. - resten av russekortet
§ 45. Kline lidenskapelig med en Larviksruss ( i mer enn 10 sekkunder) - Godteridødningshode
§ 70. Være matpoliti (kaste ut alle som spiser) og hysje på de som snakker høyt på Læringssenteret ethelt storefri - signatur fra bibliotekdame
§ 85. Kline med en russ av samme kjønn - Bilde av seansen
§ 94. Gå kommando i russedressen - barbietruser
§ 95. Ha entusiastisk liksomsex (med klær) i forum - uåpnet kondom

§ 96. Sitte under pulten en hel økt - viskelær
§ 97. Svare feil på hvert spm. en hel økt - Lapp med "nei" på
§ 103. Spise romantisk lunsj i forum med en medruss (lys, duk osv. er en selvfølge) - hjerte
§ 114. Ha fire snus under leppa samtidig i 15 min - snusbokslokk

Altså  tok jeg 5 knuter idag. (De med fet skrift) Allright det. Imorgen er det flere planer, og hvem vet. Kanskje noen overraskelser, som lksomsexen idag! Haha... Russ er harry as! Og du spør deg hvorfor jeg gidder å gjøre alt dette? Vell, det skaper jo minner, og jeg har som mål å bli eliteruss!


4 kommentarer

Vanja

03.mai.2011 kl.16:14

hahaha var det du som hylte av orgasme i forum? :P

Grethe Marita

03.mai.2011 kl.21:51

Vanja: Ehh, vell, jeg var med på det, men jeg hadde vell mest latterkrampe! Er ikke så flink til å leke at jeg har entusiastisk liksom sex. Det var ganske kleint egentlig! :P

Maud Helene

04.mai.2011 kl.00:01

Den liksom-sexen skulle jeg likt og vært vitne til. Var sikkert superkleint ;-)

Grethe Marita

04.mai.2011 kl.22:08

Maud Helene: Ja, det tror jeg var de fem kleineste minuttene i mitt liv! Det var selvfølgelig en firkant, haha, men det hjalp ikke at han ene kødda og stønna meg i øret!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits