Russeknuter!!

Det er aldri lett. Psykologiprosjektet gikk altfor dårlig, men det var frist klokken fire. Og jeg ble tatt på senga med en religionsprøve som jeg ikke hadde pugget på. Vi tok et par russeknuter idag da! Tre faktisk. Kari og meg var agenter, agent K og agent G, så satt vi under pulten i historie timen og svarte feil på alle spørsmålene læreren stilte. F. eksempel, hvorfor oppstod ungdomskulturen på 50-60-tallet? Fordi vi er rebeller, og russen skal leke! Så vet dere det! Imorgen skal Kari og meg være lenket sammen hele dagen, jeg skal gå komando og spise date med chadi! Det blir allright! 

jeg har det forresten ikke noe bedre sånn med tanke på hva jeg vil, ikke vil. Det er ikke kleint eller noen ting, og det er ikke det at jeg får lyst til å gjøre noe med det heller. Alt er egentlig veldig fint nå, me samtidig så vil jeg noe mere. Jeg er rar, jeg er forvirret, jeg er ikke tilstedet i hodet mitt. ja. 

§ 04. Drikke 2 halvliter øl/ cider med to grønne tamponger i munnen - Tampong
§ 07. Leke agent en hel skoledag. (dres og solbriller påbudt) - sløyfe
§ 22. Spise et halvt russekort. - resten av russekortet
§ 45. Kline lidenskapelig med en Larviksruss ( i mer enn 10 sekkunder) - Godteridødningshode
§ 85. Kline med en russ av samme kjønn - Bilde av seansen
§ 96. Sitte under pulten en hel økt - viskelær
§ 97. Svare feil på hvert spm. en hel økt - Lapp med "nei" på
§ 114. Ha fire snus under leppa samtidig i 15 min - snusbokslokk
De knutene jeg har tatt!

Jeg lurer også på om jeg skal ta den russeknuta Chadi og Sigrid tok idag, gå inn på frysørlinja og si at de kan gjøre AKKURAT hva de vil med meg. Men jeg vil ikke hakort hår, eller få side-cut som Sigrid fikk. De kan godt ta permanent og farge håret mitt loco! Men please! Ikke kort!!!!  Jeg vil ha sånn hår som hun over på bilde!  

4 kommentarer

Maud Helene

02.mai.2011 kl.19:18

Kjenner jeg ble spent på hvilken Larviksruss du klinte med ;-)

Grethe Marita

03.mai.2011 kl.15:25

Maud Helene: Haha,tok fluer i en smekk og klinte med en russ av samme kjønn. Det var Stine, tror det er de 10 kleineste sekkundene i Stine og mitt vennskap! :P

Øyvind

03.mai.2011 kl.16:10

Hvor er den jenta som brant for Jesus ?

Grethe Marita

03.mai.2011 kl.21:52

Øyvind: Jeg jobber helt ærlig med å finne henne!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits