Snälla bli min

                                    

Jeg har det slik at jeg sitter her igjen da, med den samme følelsen jeg har hatt tuuuusen ganger før! Jeg skjønner ingenting, jeg merker frustrasjon, jeg vil, men jeg vet ikke om det er så lurt, jeg tenker for mye samtidig som jeg ikke tenker, om du skjønner, det er liksom så mange tanker på en gang at de bare blandes til et eneste stort kaos og blir liggende i enstor masse og derfor klarer ikke hodet mitt å filtrere noe og gjør at det virker som om jeg ikke tenker på noe, samtidig som om det bare kommer "lysglimt" at tanker i ny og ne. Og med disse lysglimtene av tanker mener jeg bilder. Jeg ser deg, jeg ser meg, jeg ser alt som har skjedd, jeg ... jeg har ikke mye å si.

De aller fleste bildene er fra we <3 it, og jeg elsker de, de er inspirasjon og lidenskapelige, og beskriver følelsene mine akkurat nå. Jeg bare sitter her liksom. Jeg hadde faktisk ALDRI trodd at jeg skulle komme til dette punktet at jeg hadde det sånn. Jeg trodde aldri jeg skulle komme til et punkt der jeg faktisk visste hva jeg ville, men det jeg ville var det jeg ikke burde og det var ikke nødvendig heller. Jeg sjokkerer stadig meg selv over hvor overfladisk jeg er. At jeg faktisk bryr meg om at hvordan vi ser ut, at jeg bryr meg om hva ndre tenker om dette her. Det er ting som burde plage meg minst. Men samtidig så tenker jeg at er det grunnen tila t ejg bare stopper og ser og lar ting forbli så er det vell fordi det er ikke noen ordentlig meninger som er ute å går. Jeg forvirrer kun meg selv ved å stille disse dumme spørsmålene. Ingen andre skjønner jo hva jeg snakker om.
 
Peace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits