RussTjue11

Da er russetiden i gang. Hittil har det ikke vært annet enn flott! Jeg har desverre ikke tatt så mange bilder, hvertfall ikke med mitt kamera!  Jeg har kommet på skolen i ikke min beste form for å si det slik og jeg har fått gleden av å gå med russebuksa og tiltrekke meg alle barn i nærheten, spesielt gøy er da når de løper mot deg og så vil de ha tuuusen russekort! Drittunger.

Promillen begynner å stige.


Russebuksa mi (det ene benet hvertfall), og litt av Chadis...jeg tok meg den frihet og tegnet i bokstavene!  
Photo: Privat
Disse bilde er da tatt etter at Chadi og meg hadde tidenes stusseligste vorspiel og fikset buksene fra halv seks til ni, halv ti-tiden så dro vi til Sandefjord for å få en star på denne russetiden. Altså: Vrengekro.
Både Chadi og meg var fine i farta og jeg ble da etterlatt i Sandefjord, men jeg har jo Kari, så hun tok meg hjem. På  Onsdag var det da Skjellvika vestfolds største russetreff! Det var allright! VELDIG allright! Mye fint som skjedde, mye ufint. Nakne damer på scenen og uklare scener som ikke huskes like godt. Det som kanskje ikke var så fett var at jeg måtte opp tidlig og dra til Tønsberg dagen etter på fylkeselevrådsmøte. Sucks! Og igår, altså natt til første var jeg med Chris, Madelen og Chadi på Skråvika, som ikke var særlig populært siden det var for det meste fjortisser, så et parr russeknuter senere var det hemat der vi tok fire snus i 15 min-knuta som endte opp med søvn. Ikke dårlig.
Thumbs up for en heidundranes start! 

Fortsetter på psykologi prosjektet nu...

Peace!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits