Hint, hint

Det er rart når ting er ment for å forståes. Man lager hint og forventer at andre skal skjønne alt, men andres hint skjønner man ikke, og man skjønner ikke at de ikke skjønner at hintene ikke skjønnes.
 
Photo: Alexandra Sophie photography

Det er rart  at den personen som burde vite alt om deg ikke vet noen ting om deg og åpner seg og hjelper en helt fremmed person istedet for den personen hun egentlig skulle hjulpet.
Eller når noen er sure for noe du har gjort og burde vite hva det er, og det forventes at du skal vite det automatisk uten at noen sier det. og at man burde forstå, men hvordan skal man forstå når man ikke vet hva det gjelder eller hva som er i veien, og personen ikke klarer å se gjennom deg, når den burde det. Når det er snakk om et rop om hjelp, når det er vanskelig å finne en eneste person på kontaktlista på mobilen som man kan ringe og bare dra til, fordi man vet hvordan det kommer til å gå. De prøver å toppe din historie med deres egen. Så man ender opp på toppen av et fjell og bare sitter der og hører på dårlig hip hop.

Fuck this!

Én kommentar

Vanja

27.apr.2011 kl.23:02

så sant, så sant

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits