Light bulb

Nå er det nok en perfekt påskedag! Det er sol, det er herlig. Har ikke så mye å skrive om idag, igår var jeg på middag hos Chadi. Man kan ikke si nei til Nina. Så slik ble det. Ovnsbakt sopp. Vi så også på verdens kuleste film, Despicable me. Light bulb. Men idag skal jeg egentlig bare slappe av, kose meg i sola med jentene og spise reker og loff.
 

Enda et bilde fra min moddell kariere med Sara bak kamera, haha, jeg bare tenkte det var relevant forhold til solen og at jeg sitter ute på terrasen og koser meg og får fregne-bart!
 
Peace 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits