Tullebekymringer

Jeg begynte å bli litt bekymret for bloggen. Jeg mener, jeg har jo ikke laget noe lyd på uker... Selv om jeg ikke er noe spesielt avhengig, så har jeg tenkt på det mange ganger, og mange av de gangene har jeg tenkt å bare slutte opp. Men jeg har vært helt død, følt det slik hvertfall. Russerevyen er jo over, for en uke siden, og uka før det så var jeg på øvelse med revyen til ti hver eneste dag. Så ja, det ble ganske slitsomt i lengden. 
Se! Jeg ser sliten ut!Hvordan revyen gikk? 
Jo! Det gikk strålandes! Kjempe bra! Jeg vant for øvring "den som selger flest revy-biletter-konkuransen" og fikk et gratis slottsfjell pass og bilett til kastellnatt. Så det blir allright! Gleder meg! 
Planer fremover? Skal melde meg som frivillig på hove, eier ikke en krone, fikk ikke jobben på Carlings og får nesten ikke en eneste vakt på B Young. Sucks! Jeg merker jeg er litt irritert idag.

Kom akkurat, for en time siden, hjem fra Oslo, Tigerstaden. Var hos Anders og koste meg. Velkomst komitéen tok meg vell imot og tok meg med på Dolly Dimpel's. Mandagen var perfekt! Sto sent opp, grillet, dro til byen, shopping, fikk gå tur med Millie og spiste på Ben & Jerry's i solsteken, hjem for enda mere grilling, levd på bakt sopp disse dagene, så var det Harry Potter 5 og 6. Det ble sent, og jeg klarte meg ikke gjennom hele 5'ern egang. Så idag føltes det ut som om vi hadde hatt tidenes fyllefest og vi bare dro oss i hele dag. Dvs Disney Channel. Hater bussturer da, fikk ikke lest det nye Elle jeg kjøpte fordi jeg ble så kvalm. Så da lente jeg meg bakover og sovnet i en time. Og den stygge bussmannen, tett! Jeg fikk ikke ha med baggen min på bussen. Og det var ingen stor reise-koffert. Det var snakk om den stygge lille russebaggen. Hore... 

Men nå er jeg hjemme og kan lene meg tilbake og slappe av. Skal bare dra meg litt til og loke enda mere på internettet til jeg bestemmer meg for å legge meg og våkne til et altfor rotete rom som skal ryddes og en tom mage som skal fylles og så bærer det opp til Sara for å være modell for henne igjen. 

Fra de andre gangene:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits