Drømmeland

Ja, dere har hørt mye om Ilda og meg sine paradise-dater daglig, men en liten morsomhet som har opstått etter at paradise hotel startet er at det er ikke det eneste vi har fått hekta på. Ilda pleier å komme ca ni, og da ser vi på H2O, og nå er vi helt oppslukt av disneychannel, eller, jeg har jo forsåvidt alltid vært det, men ilda. Jeg trodde aldri den dagen ville komme.
 
Foto: we<3it

Nå sitter jeg egentlig og smådrømmer meg bort i fremtidens glade dager i det regnfylte england. Jeg får ikke bestemet meg om jeg vil har et vintage-stil rom, eller om jeg om det bare skal være et eneste stort kaos med masse farger og stoffer og blomster og lavalamper. Kanskje litt sånn romantisk dust eller om jeg kanskje vil ha litt renessanse stil over det. Jaja, kanskje jeg ikke skal ta gleden på forskudd. Plutselig så kommer jeg ikke inn og livet mitt går ikke helt den veien jeg hadde planlagt! 

Meeeen...det ordner seg nok. Nå er jeg trøtt. Åker til drømmeland
peace

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits