fullfartpost

Dagen idag har vært fin. Eller, ja. Ikke med tanke på heldagsprøven som foresten gikk kjempe dårlig. Men vi får se hva jeg får. Etter heldagsprøven koste Kari, Frida el Hombre og meg oss på kaffebrygeriet i Sandefjord. Der var allright. Jeg glemmer stadig hvor gøy det er med Frida. Hun kan det å skape stemning, eller hva Kari? Kommenter noe på bloggen 'a! Haha...
Spørsmål og iritasjoner som dukker opp mens jeg sitter her;
Jeg skjønner ikke hvorfor Donnald Duck er så sinna hele tiden, har han lavt blodtrykk eller noe?
Og er det noen som har en eller annen stilling ledig hos seg så jeg kan få en jobb til?

Og sist, men absolutt ikke minst. Jeg irriterer meg over at lillbroren min aldri kan dusje på spenst når han har vært åå trent, det er irriterende at han kommer og okkuperer badet og ikke rydder også lave høyheler! Hva er vits med høyheler om de ikke er høye! Vil du ha lave sko så kjøp converse eller noe! 

Chees 'ya! Paradise hotel date med Ilda atm. irl, offline.2 kommentarer

28.mar.2011 kl.22:55

jeg har en stilling ledig, du kan gjøre leksene mine for en 5'er, erru keen?

nuss på kinnet fra kari da

Grethe

28.mar.2011 kl.23:06

HAhaha...jeg tror keg klarer meg kari, du vil jo ikke gjøre det dårligere på skolen pga rævva lekser!
nusser tilbake!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits