Hvem har skylda

For en natt, jeg kommer hjem til mamma, der er det er eneste stort rot, men det overser jeg samtidig som jeg fomler meg til sengs. Katten er bare veldig plagsom og skal kose hele tiden og mjauer som en gal når jeg stenger henne ute. Såå kommer Ilda hjem. I en litt beruset tilstand og legger seg halvveis stille i senga og for å si det sånn, man kunne lukte at det var vin. Haha, sorry Ilda. Men så sovna begge og jeg våkner av katten og prøver å komme på en lur ide om hva jeg skal gjøre. Så det jeg gjør er at jeg stenger henne inne på vaskerommet. Kanskje jeg får fred da! Men nei,da er jo klokka alt blitt sju, egentlig åtte siden jeg hadde glemt å stille klokka. Så må våkne, gjøre meg klar så dro jeg med pappa til Sandefjord der jeg skulle på revyøvelse.


Så dette er da en liten reklamesnutt. Hvem har skylda? Kom på revyen, så finner du kanskje ut av det! Det tror jeg blir allright! 
cc: Student/barn 100,-
Voksen 200,-

Det er premiere den 8 april og vi har fire forestillinger den helgen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits