thgin doog

Jeg bare sitter her og loker, hører på musikk. Har selvfølgelig vært ute i det fine været idag. Så kjøpte jeg meg enda en ny ring, den har også fugler på, ikke en, men 3!
Lindex 49,90

Jeg liker ringer, og jeg har helt sykt mange nå! Mamma klager, men jeg fortsetter å kjøpe dem! Dessuten så er de eldste ganske stygge i grunn. De er liksom sånn masse steiner og, ja. Stygge. Jeg skal ta bilde av alle ringene mine en dag så skal dere få se! 

Akkurat nå er jeg litt sliten, tok meg en tacolefse i farta og sitter nede hos mamma og venter på ilda som skal sove over. Imorgen blir det revyøvelse + forbredelse til heldagsprøve. 
Dette blir ikke lett, orker ikke noenting mere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men legger meg!

xx

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits